Varför hälsokontroll?

Hälsokontroll

– En investering i livet

Vi vet att människor prioriterar hälsan för att öka sin livskvalité.

Därför är det värdefullt att tidigt upptäcka riskfaktorer för att förebygga sjukdom. Men också om ohälsa redan är ett faktum. När man inte mår bra vill man hitta orsaken till problemet och åtgärda det så snart som möjligt.

Man vill slippa vårdköer och långa sjukskrivningar. Att snabbt få kontakt med en läkare som tar sig tid att bilda sig en helhetssyn kring sjukdomsbilden kan vara ovärderligt.

Vår ambition är därför att ge dig som vill investera i din framtida hälsa en snabb och effektiv hälsokontroll. Genom ett enkelt blodprov undersöker vi grundläggande hälsoindikatorer.

Välj mellan liten, normal eller utökad

Vi erbjuder hälsokontroller för både privatpersoner och företag. Du kan välja mellan liten, normal eller utökad hälsokontroll. Inom en vecka får du resultatet som består av genomgripande analyser och förklaringar.

Den utökade hälsokontrollen ger dig möjlighet att göra ett tillval av undersökningar och tester. Då får du även träffa en specialistläkare som finns på vår klinik i Stockholm eller Göteborg. Tillsammans går ni igenom resultatet av din blodanalys och diskuterar eventuella åtgärder för vidare behandling.